1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Aksaray Üniversitesi elektrik profesörü ve araştırma görevlisi alacak

Aksaray Üniversitesi elektrik profesörü ve araştırma görevlisi alacak

Aksaray Üniversitesi, elektrik uzmanı bir profesör ile bir araştırma görevlisi alacak.

Aksaray Üniversitesi elektrik profesörü ve araştırma görevlisi alacak

Enerji Günlüğü - Aksaray Üniversitesi, elektrik tesisleri uzmanı bir profesör ile devreler ve sistemler alanında çalışacak bir araştırma görevlisi alacak. 

Aksaray Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümüne bağlı Elektrik Tesisleri Anabilim Dalında görev vereceği, profesör unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların doçent unvanını Elektrik Elektronik Mühendisliği bilim alanında almış olmaları; ayrıca Elektrik Tesisleri ve Yüksek Gerilim konularında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor.   

Aksaray Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümüne bağlı Devreler ve Sistemler Anabilim Dalında görevlendirmek üzere bir de araştırma görevlisi alacak. 

Araştırma görevlisi kadrosu için başvuru yapmak isteyenlerin ALES sayısal puan türünden en az 70 puan almış olmaları; Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmaları ve Elektrik Elektronik Mühendisliği alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmaları gerekiyor.

Başvuruların en geç 21 Aralık 2023 günü mesai bitimine kadar şahsen yapılması gerekiyor. Profesör kadrosu başvuruları, Aksaray Üniversitesi Rektörlüğüne; araştırma görevlisi kadrosu başvuruları ise Mühendislik Fakültesi Dekanlığına yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler