1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Aksaray Üniversitesi enerji uzmanı 2 akademisyen arıyor

Aksaray Üniversitesi enerji uzmanı 2 akademisyen arıyor

Aksaray Üniversitesi, doğalgaz uzmanı bir öğretim görevlisi ile enerji tesisleri uzmanı bir araştırma görevlisi alacak.

Aksaray Üniversitesi enerji uzmanı 2 akademisyen arıyor

Enerji Günlüğü - Aksaray Üniversitesi, doğalgaz uzmanı bir öğretim görevlisi ile enerji tesisleri uzmanı bir araştırma görevlisi alacak. 

Aksaray Üniversitesi Rektörlüğü, Aksaray Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO), Elektrik ve Enerji Bölümüne bağlı Doğalgaz ve Tesisatı Programından görev vereceği bir kişiyi öğretim görevlisi olarak işe alacak. 

Adayların Enerji Sistemleri Mühendisliği veya Makine Mühendisliği lisans mezunu olmaları ve Enerji Sistemleri Mühendisliği veya Makine Mühendisliği programında tezli yüksek lisans yapmış olmaları gerekiyor. 

Üniversite Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Tesisleri Anabilim Dalında görev vereceği bir de araştırma görevlisi alacak. 

Araştırma görevlisi kadrosuna başvuracak olanların Elektrik-Elektronik Mühendisliği lisans mezunu olmaları ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği programında tezli yüksek lisans yapıyor olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 30 Aralık 2022 günü mesai bitimine kadar şahsen ya da postayla yapılacak. Öğretim görevlisi kadrosunun başvuruları Aksaray Teknik Bilimler MYO Müdürlüğüne; araştırma görevlisi başvuruları ise Mühendislik Fakültesi Dekanlığına yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler