1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Aksu RES ÇED süreci başladı

Aksu RES ÇED süreci başladı

Enerji Günlüğü - Aksu Temiz Enerji Elektrik Üretim'in Kayseri’de bulunan Aksu Rüzgar Enerji santrali projesinde ÇED süreci başladı.Çevresel Etki Değerlendirmesi...

Aksu RES ÇED süreci başladı

Enerji Günlüğü - Aksu Temiz Enerji Elektrik Üretim'in Kayseri’de bulunan Aksu Rüzgar Enerji santrali projesinde ÇED süreci başladı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde yapılan açıklamada, Ayen Enerji'nin bağlı ortaklıklarından Aksu Temiz Enerji Elektrik Üretim'in Kayseri ili Dikme Mahallesi mevkiinde yapmayı planladığı Aksu Rüzgar Enerji santrali kapasite artışı projesi 8 MWe/MWm (4 ADET X 2MWe/MWm) için ÇED sürecinin başladığı duyuruldu.

Açıklamada, proje ile ilgili olarak Bakanlığa sunulan ÇED Başvuru Dosyasının incelenip uygun bulunduğu ve projeye ilişkin ÇED Sürecininbaşladığı belirtildi.

Çevresel Etki Değerlendirmesi süreci tamamlanana kadar süreç ile ilgili her türlü bilgiler ve projeye ilişkin görüş, soru ve öneriler KayseriValiliğine (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gönderilebilecek.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler