1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Alaboyun: Cizre`de elektrik kesintisi yok

Alaboyun: Cizre`de elektrik kesintisi yok

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, Cizre'de elektirik kesintisinin olmadığını trafoların sağlam olduğunu bildirdi.TPAO’da...

Alaboyun: Cizre`de elektrik kesintisi yok

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, Cizre'de elektirik kesintisinin olmadığını trafoların sağlam olduğunu bildirdi.

TPAO’da düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, Cizre’ye giden enerji hatlarında bir kesinti olmadığını kaydederek, belki içerideki trafoların tahrip edilmiş olabileceğini söyledi.

Alaboyun, “Cizre konusunda bakanlığımıza iletim hatları ve trafolar bağlamında herhangi bir arıza intikali yok. Cizre’nin içinde küçük çaplı trafolar var, onlar tahrip edilmiş olabilir. Oraya giden enerji hatlarında bir kesinti yok” dedi.

DOĞALGAZA ZAM YOK

Bakan Alaboyun, kurdaki yükselişin doğalgaza yansıyıp yansımayacağının sorulması üzerine, “Doğalgaz, elektrik fiyatları her zaman insanların merak konusu olmuştur. Benim bulunduğum süreçte zam olmayacak. Bence piyasa buna karar vermeli, piyasaya göre yükselmeli ya da düşmeli. Ama şuan için bir zam yok” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler