1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Alaboyun: Seçimde enerji güvenliğinde sorun yaşanmadı

Alaboyun: Seçimde enerji güvenliğinde sorun yaşanmadı

Enerji Günlüğü -Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, Türkiye genelinde seçim güvenliğini ve sürekliliğini etkileyecek herhangi bir arızanın...

Alaboyun: Seçimde enerji güvenliğinde sorun yaşanmadı

Enerji Günlüğü -Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, Türkiye genelinde seçim güvenliğini ve sürekliliğini etkileyecek herhangi bir arızanın meydana gelmediğini söyledi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) Gölbaşı Milli Yük Tevzi İşletme Müdürlüğünde gerçekleştirdiği ikinci basın toplantısında, seçim esnasında gelen arıza ihbarlarının rutin olduğunu ifade ederek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) ve dağıtım şirketleri olarak seçimde enerji güvenliği açısından herhangi bir sorun yaşanmadığını kaydetti.

Tüm ekiplerin, gün boyu Türkiye genelindeki dağıtım şirketleri ile kontak halinde olduğunu aktaran Alaboyun, Türkiye’deki tüm elektrik dağıtım şirketlerine ve yük tevzi merkezlerine canlı bağlantı yapmanın gerekli olmadığını dile getirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler