1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Alacaağzı ve Kandilli maden sahaları için rödövans ihalesi

Alacaağzı ve Kandilli maden sahaları için rödövans ihalesi

Enerji Günlüğü – TTK, Alacaağzı ve Kandilli -300 Kotu Üzeri maden sahasını rödövans karşılığı işlettirmek üzere ihale düzenleyecek. Hattat...

Alacaağzı ve Kandilli maden sahaları için rödövans ihalesi

Enerji Günlüğü – TTK, Alacaağzı ve Kandilli -300 Kotu Üzeri maden sahasını rödövans karşılığı işlettirmek üzere ihale düzenleyecek. 

Hattat Enerji ve Maden Ticaret A.Ş.’nin faaliyetlerine son verdiği Zonguldak Armutçuk sahasında bulunan Alacaağzı ve Kandilli -300 Kotu Üzeri maden sahası işletmeye açıklacak. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, sahanın hukuku kendi uhdesinde kalmak şartıyla Alacaağzı ve Kandilli -300 Kotu Üzeri rödevanslı taşkömürü sahasının 20 yıl süreyle işletilmesi için açık ihale usulüyle ihale düzenleyeceğini duyurdu. 

İhale, 29.06.2016 tarihinde saat 15'de gerçekleştirilecek.  İhaleye katılmak isteyen istekliler tekliflerini en geç 29.06.2016 Çarşamba günü saat 14.00’e kadar TTK Genel Müdürlüğü İdari ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Haberleşme ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Genel Haberleşme Şefliği, Fener Mahallesi İhsan Soyak Sok. No:2 ZONGULDAK adresine vermiş olacaklar. Teklif zarfları aynı gün saat 15.00’de Satınalma Daire Başkanlığı toplantı salonunda ihale komisyonunda hazır bulunan isteklilerin huzurunda açılacak.

İhaleye katılmak isteyen istekliler ihale dosyasını TTK Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Cad. No: 2 Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi Bahçelievler Mahallesi 7. Cad. (Aşkaabat Cad.) 68. Sok. no: 22 ANKARA adresinden 1.000,00 TL karşılığında temin edebilecekler.

Birinci üretim yılı için taahhüt üretim miktarı en az 80.000 ton (seksen bin ton) olacak. İstekliler yıllar itibarıyla taahhüt ettikleri yıllık üretim miktarını bir önceki üretim yılı teklifinin %5’ini geçmeyecek şekilde arttırarak, bir önceki yılın taahhüdünün de altına düşmeyecek şekilde teklif edecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler