1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Aladdin Middle East Ltd. ve Sonar şirketlerinden ruhsat terki

Aladdin Middle East Ltd. ve Sonar şirketlerinden ruhsat terki

Enerji Günlüğü – Aladdin Middle East Ltd. ve Sonar Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa İllerinde ortaklaşa sahip oldukları petrol arama ruhsatını terk...

Aladdin Middle East Ltd. ve Sonar şirketlerinden ruhsat terki

Enerji Günlüğü – Aladdin Middle East Ltd. ve Sonar Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa İllerinde ortaklaşa sahip oldukları petrol arama ruhsatını terk etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğüiki şirketin ruhsat terki kararını bugünkü Resmi Gazete’de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, Aladdin Middle East Ltd. ve Sonar Petrol Arama ve Üretim San.Tic.Ltd.Şti.’nin Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa İlleri sınırı dahilinde müştereken sahip bulundukları AR/AME-SNR/5020 hak sıra numaralı petrol arama ruhsatını 02.05.2014 tarihinde terk etti.

Bu şirketlerin sorumluluklarının yerine getirilmemesinden dolayı zarar görmüş olanlar varsa maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın şirketlerin teminatından karşılanabilmesi için ilgililerin bu ilan tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğe müracaat etmeleri gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler