1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Ali Rıza Ersoy, Siemens`in Endüstri Sektörü Lideri oldu

Ali Rıza Ersoy, Siemens`in Endüstri Sektörü Lideri oldu

Enerji Günlüğü - Siemens A.Ş. Endüstri Sektörü Liderliğine Aralık ayı itibariyle Ali Rıza Ersoy getirildi. Yaklaşık 30 yıllık Siemens geçmişi olan...

Ali Rıza Ersoy, Siemens`in Endüstri Sektörü Lideri oldu

Enerji Günlüğü - Siemens A.Ş. Endüstri Sektörü Liderliğine Aralık ayı itibariyle Ali Rıza Ersoy getirildi. Yaklaşık 30 yıllık Siemens geçmişi olan Ersoy, yeni görevinde Türk endüstrisinin verimliliğine yönelik çalışmalar gerçekleştirecek.
Siemens’teki kariyerine 1985 yılında Sağlık Sektörü Satış Mühendisi olarak başlayan Ali Rıza Ersoy, Siemens’in son çeyrek yüzyıldaki faaliyetlerinin önemli bir tanığı. 1985-2002 yılları arasında Siemens Sağlık Sektörü’nde Satış ve Pazarlama Müdürlüğü ile Sağlık Sektörü Direktörlüğü görevlerini üstlenen Ersoy, 2002-2005 yılları arasında ise Siemens A.Ş. İnsan Kaynakları Direktörü olarak çalıştı. 2006 yılı başından 2009 Eylül ayına kadar Siemens Business Services A.Ş. Genel Müdürü olarak görev yaptığı dönemde Siemens içinde Kurumsal Teknoloji Direktörü ve Tedarik Zinciri Yönetimi Direktörü sorumluluğunu da üstlenen Ersoy, Aralık 2012 itibariyle Siemens Endüstri Sektörü Liderliği’ne atandı.
Ali Rıza Ersoy’un direktörlüğünü üstlendiği Siemens Endüstri birimi, çevreye duyarlı ve verimliliğe dönük çözüm önerileriyle öne çıkıyor. Kendi içinde Endüstri Otomasyon, Sürücü Teknolojileri ve Müşteri Hizmetleri olmak üzere üç ana bölüm altında faaliyet gösteren Siemens Endüstri Sektörü, hareket kontrol sistemlerinden proses otomasyonuna, endüstriyel haberleşme sistemlerinden satış sonrası servislere kadar pek çok alanda ürün, çözüm ve hizmet sunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler