1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Aliyev’den Saltuk Düzyol’a Dostluk Madalyası

Aliyev’den Saltuk Düzyol’a Dostluk Madalyası

Enerji Günlüğü - Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev, TANAP Gaz Boru Hattı Projesi’nin zamanında ve öngörülenden daha düşük maliyetle tamamlanması...

Aliyev’den Saltuk Düzyol’a Dostluk Madalyası

Enerji Günlüğü - Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev, TANAP Gaz Boru Hattı Projesi’nin zamanında ve öngörülenden daha düşük maliyetle tamamlanması nedeniyle TANAP Genel Müdürü Saltuk Düzyol’u “Dostluk madaylası” ile ödüllendirdi. 

Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev, Trans Anadolu Gaz Boru Hattı AŞ Genel Müdürü Saltuk Düzyol’un “Dostluk madalyası” ile taltif edilmesini kararlaştırdı. Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı, resmi Web sitesinde “Hüseyin Saltuk Düzyol’un (Dostluq) ordeni ilə təltif edilməsi haqqında Azərbaycan Respublikası Prezidentinin Sərəncamı” başlıklı bir duyuru yayınladı. 

İlham Aliyev imzalı kararnamede “Azerbaycan Anayasası’nın 109. maddesinin 23’üncü bendine dayanarak Trans Anadolu Gaz Boru Hattı projesinin zamanında ve başarıyla tamamlanmasındaki hizmetleri nedeniyle projenin Baş İcra Direktörü Hüseyin Saltuk Düzyol (Dostluk Madalyası) ile taltif edilsin” ifadeleri kullanıldı.

Mehmet KARA - Enerji Günlüğü 

AZERBAYCAN DEVLETİ’NDEN TANAP’A İKİ AYRI MADALYA

Önceki ve Sonraki Haberler