1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. All Energy Turkey sektörü buluşturacak

All Energy Turkey sektörü buluşturacak

Enerji Günlüğü - Enerji Ticareti Derneği ve PETFORM gibi sektörel dernekler ile TÜSİAD'ın da desteklediği All Energy Turkey 11-12 Eylül 2013 tarihlerinde...

All Energy Turkey sektörü buluşturacak

Enerji Günlüğü - Enerji Ticareti Derneği ve PETFORM gibi sektörel dernekler ile TÜSİAD'ın da desteklediği All Energy Turkey 11-12 Eylül 2013 tarihlerinde İstanbul'da yapılacak. 

Türkiye, enerji borsasının hayata geçirilmesi için Enerji Piyasaları İşletme AŞ'nin kuruluşu için gün sayarken, konuyla ilgili gelişmeler 11-12 Eylül tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenecek All Energy Turkey adlı etkinlikte ele alınacak.

Avrupa’nın bu alandaki tanımmış kurulularından Informa tarafından düzenlenen etkinlik, Enerji Ticareti Derneği, TÜSİAD, PETFORM gibi kurumlarca da destekleniyor. 11 Eylül 2013 Çarşamba günü saat 10:00’da açılacak etkinlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da konuşacak.

Etkinliklerin ilk günü saat 14:00-16:00 arasında TÜSİAD’ın evsahipliğinde hazırlanan Liberalleşen Enerji Piyasası’nda Enerji Değişiminin Rolü oturumu yapılacak. Saat 16:00-18:00 arasında ise ETD ve EFET’in sahipliğindeki Elektrik Enerjisi Toptan ve Perakende Satış Paneli var.

Konferansın ikinci günü saat 12:00'de EPİAŞ oturumu ve 14:00’te ise Yılın Enerji Yöneticileri Ödül Töreni yapılacak. Son oturum ise saat 14:30-16:30 arasında PETFORM’a ait.

YERLİ-YABANCI KATILIM

Etkinlik nedeniyle 11-12 Eylül tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi, enerji sektörünün yerli-yabancı en önemli isimlerinin buluşma noktası olacak.

Informa Exhibitions Genel Müdür Yardımcısı Christina Sternitzke "Türkiye’nin başarılı enerji politikaları ile geldiği bu parlak noktayı global enerji piyasasının önemli aktörleriyle değerlendirmek ve Türkiye’yi enerji hedeflerine ulaştırmak üzere bu buluşmayı gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz" dedi.

Sternitzke, Türkiye’nin İstanbul’u içinde enerji borsasının da bulunduğu uluslararası bir finans merkezi yapma kararlılığını takdir ettiklerini de vurguladı.

Önceki ve Sonraki Haberler