1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Allison yeni ürünlerini sergiledi

Allison yeni ürünlerini sergiledi

Enerji Günlüğü - Allison Transmission, yeni ve geliştirilmiş 5. NESİL şanzıman kontrol sistemlerinin yanı sıra, şehir içi ve şehirlerarası otobüsler...

Allison yeni ürünlerini sergiledi

Enerji Günlüğü - Allison Transmission, yeni ve geliştirilmiş 5. NESİL şanzıman kontrol sistemlerinin yanı sıra, şehir içi ve şehirlerarası otobüsler için geliştirdiği şanzıman ve hibrid teknolojisini Busworld Kortrijk 2013 fuarında sergiledi. 

Amerikan Allison Transmission şirketi, Busworld Kortrijk 2013 fuarında Torqmatic® Serisi şanzımanları, artırılmış yakıt ekonomisi ile ilgili tamamen yeni 5. NESİL kontrolleri ve Allison H 50 EP™ hibrid tahrik sistemlerini sergiledi.

Busworld Kortrijk 2013 fuarındaki Allison standını ziyaret edenler, 12 metrelik şehir otobüslerinde kullanılan şanzıman, Allison 2000 serisi ve Allison'un iki modlu paralel hibrid sistemi H 50 EP™ dahil olmak üzere şanzıman modellerini inceleme şansını yakaladı.

Euro 6 motorlara ve dünya genelindeki yeni nesil araçlara kolayca entegre edilmek için tasarlanmış 5. NESİL, kontrol modülüne yeni bir eğim ölçer yerleştiriliyor. Bu eğim ölçerin hassasiyeti ve tepki-verme duyarlılığı, daha hızlı ve daha doğru vites geçişleriyle yakıt ekonomisinde ek tasarruf sağlayarak performansı arttırıyor. Bu elektronik kontrol sistemleri hızlanma oranını düzenlemek için ilave iki seviye daha sunarak motora yakıt aktarımının kontrolü ile yakıt tasarrufunu daha da iyileştiriyor ve aracın sert kullanıldığı durumlarda bile kontrol edilmesini sağlıyor.

Allison şanzımanlar, Türk üreticiler Temsa Global ve Otokar'ın otobüsleri ile de fuarda yer aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler