1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Alman enerji firmaları heyeti İstanbul’a geliyor

Alman enerji firmaları heyeti İstanbul’a geliyor

Enerji Günlüğü - Alman enerji firmaları temsilcileri İstanbul’da düzenlenecek olan Konferansta Türkiye’deki şirketlerle ikili görüşmeler ve bilgi...

Alman enerji firmaları heyeti İstanbul’a geliyor

Enerji Günlüğü - Alman enerji firmaları temsilcileri İstanbul’da düzenlenecek olan Konferansta Türkiye’deki şirketlerle ikili görüşmeler ve bilgi alışverişinde bulunacak.

Türk enerji sektöründe oldukça aktif kurumlardan olan BUV (Bundesverband der Unternehmervereinigungen e.V) ve BEN (Berlin-Brandenburg Energy Network e.V), İSO'nun da desteğiyle Alman enerji firmalarını Türkiye'ye getiriyor. Konferans ve İkili Görüşmeler'in yapılacağı etkinlik 27 Mayıs'ta Odakule'de gerçekleştirilecek.

İstanbul, Berlin Eyalet Senatosu Ekonomi, Teknoloji ve Bilim Senatörü Sayın Cornelia Yzer eşliğinde “enerji, biyogaz ve katı atık“sektörlerinde Brandenburg'un önde gelen 16 şirketinden oluşan bir iş adamı heyetine ev sahipliği yapacak.

Berlin Ekonomi, Teknoloji ve Bilim senatosunun 26-28 mayıs 2014 tarihleri arasındaki delegasyon ziyareti kapsamında, 27 Mayıs 2014 tarihinde İstanbul Sanayi Odası’nda Türk ve Alman iş hayatı temsilcilerinin katılacağı konferans ve sektör çalıştayları düzenlenecek. Etkinlikte şirketlere ikili görüşme yapma ve bilgi alış verişinde bulunma imkanları sunulacak.

Konferans ve İkili Görüşmelere kayıt için http://matchmaking.buv-ev.de/tr adresinden gerekli formu doldurmak gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler