1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Alpet bu yıl 50 yeni istasyon hedefliyor

Alpet bu yıl 50 yeni istasyon hedefliyor

Enerji Günlüğü - Akaryakıt dağıtım şirketi Alpet, büyüme hedefleri doğrultusunda bu yıl 50’ye yakın yeni istasyonu dağıtım ağına eklemeyi hedefliyor.Altınbaş...

Alpet bu yıl 50 yeni istasyon hedefliyor

Enerji Günlüğü - Akaryakıt dağıtım şirketi Alpet, büyüme hedefleri doğrultusunda bu yıl 50’ye yakın yeni istasyonu dağıtım ağına eklemeyi hedefliyor.

Altınbaş Holding’in Türkiye ve KKTC akaryakıt dağıtımı alanında faaliyet gösteren markası Alpet, Amasya’da eni bir istasyon açtı. Alpet CEO’su Ali Murat Yeşilyurt açılışta yaptığı konuşmada, önümüzdeki dönemde bayileriyle oluşturdukları sinerjiden güç alarak daha kararlı adımlar atacaklarını belirtirken, yatırımlarını yıl sonuna kadar hız kesmeden sürdüreceklerini ve Alpet Ailesini daha da genişleteceklerini vurguladı.

400’E YAKIN İSTASYON

Bugün itibariyle Türkiye’de 400’e yakın istasyonu bulunan Alpet’in KKTC’deki istasyon sayısı ise 54 adet. Şirket yetkililerinin verdiği bilgiye göre Alpet, 2017 yılında 770 bin metreküpün üzerinde akaryakıt satışı gerçekleştirdi. 650 bin metreküpü bulan Türkiye’deki satışların 575 bin metreküplük kısmı bayiler aracılığıyla gerçekleştirildi. Alpet’in 2017 yılında KKTC’deki satış miktarı ise 133 bin metreküpü aştı.

50 YENİ İSTASYON

Alpet’ten yapılan açıklamada, Şirketin Türkiye’deki dağıtım ağını büyütme çalışmaları devam edecek. Bu çerçevede 2018 yılı sonuna kadar Alpet’in toplam istasyon sayısının 450’ye ulaşması hedefleniyor.

Enerji Günlüğü 

Önceki ve Sonraki Haberler