1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Alpet Genel Müdürlüğü’ne Özdilek Coşkun getirildi 

Alpet Genel Müdürlüğü’ne Özdilek Coşkun getirildi 

Altınbaş Grubu bünyesindeki akaryakıt dağıtım şirketi Alpet’in Genel Müdürlüğü görevine, sektörde yakından tanınan bir isim, Özdilek Coşkun getirildi. 

Alpet Genel Müdürlüğü’ne Özdilek Coşkun getirildi 

Enerji Günlüğü - Akaryakıt dağıtım sektöründe yakından tanınan bir isim, Alpet’te üst düzey göreve getirildi. Sektörde uzun yıllar yöneticilik ve danışmanlık yapan Özdilek Coşkun, Alpet Genel Müdürlüğü görevini üstlendi. 

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu Özdilek Coşkun, 1982 yılında Öztürkler Petrol’de görev alarak akaryakıt dağıtım sektörüne adım attı. 1992 yılında OPET markasıyla dağıtım lisansı alan Öztürkler Grubu’nda çalışmaya devam eden Coşkun, uzun yıllar OPET Yatırımlar Direktörlüğü görevini üstlendi. 1 Temmuz 2016 itibariyle OPET ile yollarını ayıran Özdilek Coşkun, 4 Ekim 2016 tarihinde akaryakıt sektöründeki bir diğer markada, Kadoil’de Genel Müdürlük görevine getirilmişti. Kısa bir süre bu görevi yürüttükten sonra ayrılan Özdilek Coşkun bugüne kadar sektördeki oyunculara danışmanlık hizmetleri sunuyordu. Özdilek Coşkun, 1 Eylül 2022 tarihinden itibaren Alpet Genel Müdürlüğü görevine başladı. 

Mehmet KARA - Enerji Günlüğü 

Önceki ve Sonraki Haberler