1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Alpet`in depolama ve iletim tarifesi değişti

Alpet`in depolama ve iletim tarifesi değişti

Enerji Günlüğü - Altınbaş Petrol ve Ticaret AŞ'nin Samsun'daki iletim ve depolama hizmetleri tarifesi değiştirildi.Enerji Piyasası Düzenleme Kurumlu (EPDK...

Alpet`in depolama ve iletim tarifesi değişti

Enerji Günlüğü - Altınbaş Petrol ve Ticaret AŞ'nin Samsun'daki iletim ve depolama hizmetleri tarifesi değiştirildi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumlu (EPDK - Kurul) Altınbaş Petrol ve Ticaret AŞ’nin PİL/4567-3/33154 sayılı İletim lisansı kapsamında Kutlukent Beldesi Çay Çiçeği Sokak Tekkeköy/SAMSUN adresindeki iletim tesisine ilişkin iletim tarifesini tadil etti.

Buna göre, söz konusu tesisin yıllık 36.000 m3 ve üzerinde yapılan iletim hizmetlerinde %75, yan hizmet fiyatları için, iki yıl ve üzeri depolama hizmetlerinde % 85 indirim uygulanacak.

Kurul, Altınbaş Petrol ve Ticaret AŞ’nin DEP/767-16/17137 sayılı Depolama Lisansı kapsamında Kutlukent Beldesi Çay Çiçeği Sokak Tekkeköy/SAMSUN adresinde faaliyette bulunan Samsun Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesisine ilişkin depolama tarifesinin tadil edilmesini de kararlaştırdı.

Buna göre, depolama hizmeti fiyatları için, iki yıl ve üzeri depolama hizmetlerinde % 85 indirim uygulanacak. Depolama/teslim alma-etme/yan hizmet fiyatları için, yıllık 36.000 m3 ve üzeri teslim alma hizmeti verilmesi durumunda teslim alma ücretlerinde % 91,65, yıllık 36.000 m3 ve üzeri teslim etme hizmeti verilmesi durumunda teslim etme ücretlerinde % 91,65 indirim uygulanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler