1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Alpet’in yeni istasyonu Antalya’da açıldı

Alpet’in yeni istasyonu Antalya’da açıldı

Enerji Günlüğü - Alpet, yeni istasyonunu Uras Akaryakıt bünyesinde Türkiye’nin turizm merkezi Antalya’da açtı. Altınbaş Holding’in akaryakıt...

Alpet’in yeni istasyonu Antalya’da açıldı

Enerji Günlüğü - Alpet, yeni istasyonunu Uras Akaryakıt bünyesinde Türkiye’nin turizm merkezi Antalya’da açtı. 

Altınbaş Holding’in akaryakıt dağıtımı alanında hizmet sunan markası Altınbaş Petrol (Alpet), Antalya’da yeni bayi yatırımı yaptı. Uras Akaryakıt bünyesinde faaliyete geçen en yeni yapıdaki Alpet istasyonunun açılışı 16 Kasım Cuma günü gerçekleşti. 

GÜNLÜK HEDEF 1500 ARAÇ GİRİŞİ

Alpet Uras Akaryakıt açılış töreninde konuşan Altınbaş Petrol Genel Müdürü Ali Murat Yeşilyurt, açtıkları her yeni istasyonun kendilerini hedeflerine bir adım daha yaklaştırdığını belirterek, “Merkezi konumu ile ziyaretçilerimizin uğrak noktası olacak istasyonumuz için günlük 1.500 araç girişi hedefliyoruz. Akdeniz Bölgesi’ndeki en yeni istasyonumuzda ziyaretçilerimiz Alpet’in ayrıcalıklı hizmetlerinden yararlanma imkanı bulacak’’ dedi.

Türkiye genelinde 400’ün üzerinde istasyonu ile hizmetlerine devam eden Türkiye’nin 3. en büyük akaryakıt depolama kapasitesine sahip dağıtım şirketlerinden biri olan Alpet’in Kocaeli, İzmir, Mersin, Kırıkkale, Samsun, Batman'da dolum tesisleri, Antalya ve Marmara Ereğlisi’nde ikmal noktası bulunuyor.

 
Önceki ve Sonraki Haberler