1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Altınkaya HES tamirat hizmeti alacak

Altınkaya HES tamirat hizmeti alacak

EÜAŞ Altınkaya HES, Derbent HES’in 2 nolu ünitesindeki sorunu gidermek üzere demontaj, tamirat ve montaj hizmeti satın alacak. 

Altınkaya HES tamirat hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - EÜAŞ Altınkaya HES, Derbent HES’in 2 nolu ünitesindeki sorunu gidermek üzere demontaj, tamirat ve montaj hizmeti satın alacak. 

Elektrik Üretim AŞ’ye ait (EÜAŞ) Altınkaya Hidroelektrik Santrali (HES) İşletme Müdürlüğü, Derbent HES’in 2 numaralı ünitesindeki sorunun tespiti için gereken demontaj işleri; tespit edilen sorunun doğru yöntem ve usul ile çözümü; çözüm sonrası belirtilen kısımlarda bakım yapılması; yeniden montaj işleri ile test ve devreye alma çalışmalarının yapılması için açık usulde ihale yapacak. 

İhale, 21 Ekim 2021 günü saat 10.00’da, EÜAŞ Altınkaya HES İşletme Müdürlüğü, Toplantı Salonu, Küme Evleri, 55440, Kolay, Bafra, Samsun adresinde yapılacak. 

İhale dokümanı EÜAŞ Altınkaya HES İşletme Müdürlüğü, Küme Evleri, 55440, Kolay, Bafra, Samsun adresinde ücretsiz görülebilecek ve bankaya yatırılacak olan 50 TL karşılığında aynı adresten temin edilebilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü ihale saatine kadar, EÜAŞ Altınkaya HES İşletme Müdürlüğü, Küme Evleri, 55440, Kolay, Bafra, Samsun adresine elden teslim edilmesi veya postayla ulaştırılmış olması gerekiyor. 

İsteklilerin teklif tutarının en az %3’ü tutarında geçici teminat vermeleri gerekecek.

Önceki ve Sonraki Haberler