1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. BİYOKÜTLE

  4. Amasya BESİ Biyogaz hakkında halk bilgilendirilecek

Amasya BESİ Biyogaz hakkında halk bilgilendirilecek

Enerji Günlüğü - Ahi Enerji'nin Amasya'da BESİ OSB içerisinde kurmayı planladığı ve hayvansal ve tarımsal atıkların değerlendirileceği 14 MW'lık...

Amasya BESİ Biyogaz hakkında halk bilgilendirilecek

Enerji Günlüğü - Ahi Enerji'nin Amasya'da BESİ OSB içerisinde kurmayı planladığı ve hayvansal ve tarımsal atıkların değerlendirileceği 14 MW'lık Biyogaz Elektrik Santrali için 20 Haziran'da halk bilgilendirilecek.

Ahi Suluova Biyogaz Enerji Üretim San. ve Tic. A.Ş. tarafından, Amasya İli, Suluova İlçesi sınırlarında Eymir Mahallesi Mevkiinde kurulması planlanana 14,28 MWm / 14 MWe kurulu gücünde Biyogaz Elektrik Santrali ile ilgili ÇED dosyası görüşe açıldı.

Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 29/06/2016 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya AMASYA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler. 

Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve AMASYA Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilecek. 

AMASYA'DA 14 MW'LIK BİYOGAZ TESİSİ KURULACAK

Önceki ve Sonraki Haberler