1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Amasya’da jeotermal kaynak arama sahası ihalesi

Amasya’da jeotermal kaynak arama sahası ihalesi

Enerji Günlüğü - Amasya’nın Merkez ve Taşova ilçesinde jeotermal kaynak aramak için iki adet ruhsat sahası ihale edilecek.Amasya İl Özel...

Amasya’da jeotermal kaynak arama sahası ihalesi

Enerji Günlüğü - Amasya’nın Merkez ve Taşova ilçesinde jeotermal kaynak aramak için iki adet ruhsat sahası ihale edilecek.

Amasya İl Özel İdaresi İl Encümeni, Amasya ilinde bulunan 2 adet Jeotermal kaynak arama ruhsat sahasının ihale edileceğini duyurdu.  Amasya’nın Merkez ve Taşova ilçelerindeki ruhsat sahalarının ihaleleri İl Encümenince açık teklif artırma usulü ile ayrı ayrı yapılacak.

İhaleler 27 Şubat 2017 günü saat 13.35 ve 13.45’te Amasya İl Özel İdaresi Yemekhanesinde gerçekleştirilecek. 

İhaleye konu ruhsat sahalarından ilki olan Merkez ilçesi, Gözlek-Yıldız köylerindeki 860,17 hektarlık alan için muhammen bedel 60 bin TL + KDV iken, ikinci saha olan Taşova ilçesi, Karsavul köyü 4 bin 488,76 hektarlık alan 50 bin TL + KDV muhammen bedelle ihale edilecek.

İhaleye girecek olan isteklilerin şartname ve eklerini 100 TL bedel karşılığında satın almaları gerekiyor. İstenildiğinde ihale şartname ve ekleri ücretsiz olarak mesai saatleri içerisinde İdare’de görülebilecek.

İsteklilerin ihale için tekliflerini en geç ihale saatine kadar İdare’ye ulaştırması gerekiyor.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler