1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Ambarlı dolum tesisinde hizmet fiyatları değişiyor

Ambarlı dolum tesisinde hizmet fiyatları değişiyor

Enerji Günlüğü - Ambarlı Dolum Tesisi'nin onaya tabi depolama tarifesi tadil ediliyor. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Ambarlı Depolama Hizmetleri...

Ambarlı dolum tesisinde hizmet fiyatları değişiyor

Enerji Günlüğü - Ambarlı Dolum Tesisi'nin onaya tabi depolama tarifesi tadil ediliyor. 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Ambarlı Depolama Hizmetleri Limited Şirketi'nin Petrol Piyasası Fiyatlandırma Sistemi Yönetmeliği kapsamında Ambarlı Dolum Tesisi Haramidere Mevkii P.K.60 34310 Avcılar/İSTANBUL adresinde faaliyette bulunan depolama tesisine ait onaya tabi depolama tarifesinin tadil edilmesi talebini incelemeye aldı.

Tarife değişikliği talebi depolama, teslim alma ve teslim etme hizmetlerini kapsıyor. Kabul edilmesi halinde tarife tadili sonrası benzin ve motorin türlerine metreküp başına 0.32 lira, havacılık yakıtı türlerine metreküp başına 0.20 lira günlük depolama hizmet bedeli uygulanacak.

Hizmet başına alınacak kara araçlarına teslim etme ve teslim alma hizmeti bedelleri ise motorin ve benzinde metreküp başına 7.12 lira, havacılık yakıtı türlerinde 4.48 lira olarak uygulanacak. 360 gün ve üzeri ve 40 bin metreküpten fazla depolama hizmeti için yüzde 50 indirim uygulanacak.

Usulüne uygun olarak hazırlandığı tespit edilen tarife değişikliği başvurusuna, söz konusu tesisten en az bir kez hizmet almış kişilerce, 18 Haziran 2013 günü mesai saati sonuna kadar itiraz edilebilecek. İtirazların değerlendirmeye alınması için, anılan tarihe kadar EPDK'ya ulaştırılması veya postaya verilmiş olması gerekiyor. EPDK'nın ilanında "İletim tesisleriyle bağlantılı lisanslı depolama tesislerinden hizmet alan kişilere duyurulur" denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler