1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Anel Elektrik yeni sözleşme imzaladı

Anel Elektrik yeni sözleşme imzaladı

Enerji Günlüğü - Anel Elektrik çalışmalarını yürütmekte olduğu Katar Araştırma-Geliştirme Kompleksi projesinin yeni etapları için yeni bir sözleşme...

Anel Elektrik yeni sözleşme imzaladı

Enerji Günlüğü - Anel Elektrik çalışmalarını yürütmekte olduğu Katar Araştırma-Geliştirme Kompleksi projesinin yeni etapları için yeni bir sözleşme imzaladı.

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklama ile çalışmalarını yürütmekte olduğuKatar Araştırma-Geliştirme Kompleksi projesinin yeni etapları için yeni bir sözleşme imzaladığını duyurdu.

Şirketten KAP’a yapılan açıklama şöyle:

“REDCO Construction - ALMANA ile iştirakimiz ANEL MEP Maintenance & Operations LLCtarafından 31.07.2013 tarihinde imzalanan sözleşme ile çalışmalarına başlanan Qatar Foundation Research & Development Complex projesinin yeni etapları için yapılan 150 milyon QAR (yaklaşık 41 milyon USD) büyüklüğündeki yeni sözleşme 13.02.2014 tarihinde taraflar arasında imzalanmıştır. Daha önce imzalanan sözleşme ile birliktetoplam proje büyüklüğünün 250 milyon QAR (yaklaşık 69 milyon USD) olması planlanmaktadır. Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygılarımızla bildiririz.”

Önceki ve Sonraki Haberler