1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Anel Elektrik`e Rusya darbesi

Anel Elektrik`e Rusya darbesi

Enerji Günlüğü - Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret AŞ'nin Rusya'da daha önce ön anlaşmasını imzaladığı 30 milyon dolarlık iş iptal edildi.Anel...

Anel Elektrik`e Rusya darbesi

Enerji Günlüğü - Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret AŞ'nin Rusya'da daha önce ön anlaşmasını imzaladığı 30 milyon dolarlık iş iptal edildi.

Anel Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre, Şirket'in Türkiye ile Rusya arasındaki gerilim, Şirket'in Moskova'daki faaliyetlerini olumsuz etkiledi.

Moskova'da VTB Arena-Central Dynamo Stadı projesinin alçak gerilim, zayıf akım ve yangın alarm sistemleri işlerinin yapımı konusunda, ana yüklenici Codest International S.R.L. ile Anel Elektrik arasında 28 Ağustos 2015 tarihinde imzalanan, 29 milyon 630 bin euro tutarındaki ön anlaşma sonrası, ana sözleşmenin imzalanması için yapılan görüşmeler iptal edildi.

Anel Elektrik'in açıklamasında projenin güncel gelişmeler nedeniyle ana yüklenici tarafından sonlandırıldığı belirtildi. Söz konusu açıklamada ayrıca, şirketin bu iş ile ilgili bir teminat mektubu veya benzeri bir taahhüt vermediği ifadesine de yer verildi.

..

Etiketler : , , ,
İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler