1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Anel Elektrik’in Schiphol Havaalanı sözleşmesi genişledi

Anel Elektrik’in Schiphol Havaalanı sözleşmesi genişledi

Anel Elektrik’in de ortak olduğu, Schiphol havaalanındaki üstlenici sözleşmesinin büyüklüğü, 69.964.105,92 euroya yükseldi.

Anel Elektrik’in Schiphol Havaalanı sözleşmesi genişledi

Enerji Günlüğü - Anel Elektrik’in de ortak olduğu, Schiphol havaalanındaki üstlenici sözleşmesinin büyüklüğü, 69.964.105,92 euroya yükseldi.

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret AŞ’nin Hollanda’nın Amsterdam kentindeki Schiphol Havalimanı’na ait 55.000 m2’lik yeni iskele inşaatı için Ballast Nedam Bouw ve TAV Tepe Afken Yatırım İnşaat ve İşletme AŞ ile eşit hisslerle ortaklaşa kurduğu ABT MEP VOF iş ortaklığı olarak imzaladığı üstlenicilik sözleşmesinin toplam değeri 69.964.105,92 euroya yükseldi. 

Şirket 29 Haziran 2018 tarihinde Hollanda’nın Amsterdam kentindeki Schiphol Havalimanı’nın genişletilmesi çalışmaları kapsamında 55.000 m2’lik alanda yapılacak yeni iskele inşaatının (Pier) elektrik ve mekanik işlerinin yapımının, Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret AŞ, Ballast Nedam Bouw ve TAV Tepe Afken Yatırım İnşaat ve İşletme AŞ tarafından eşit hissedarlık yapısı altında kurulan ABT MEP VOF iş ortaklığı tarafından üstlenildiğini duyurmuştu. 

Anel Elektrik’in bugün yaptığı açıklamaya göre aynı proje kapsamında işveren tarafından verilen ek iş emirlerine ilişkin değişiklik emri imzalandı ve ek işlerle birlikte projenin toplam değeri 69.964.105,92 euroya yükselmiş oldu. 

Önceki ve Sonraki Haberler