1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Anel Grup`a yeni kan: Nejat Babür

Anel Grup`a yeni kan: Nejat Babür

Enerji Günlüğü - ANEL Grup Mekanik Tasarım Koordinatörlüğü görevine Nejat Babür getirildi.Elektrik ve mekanik sektörü markalarından Anel Grup, mekanik...

Anel Grup`a yeni kan: Nejat Babür

Enerji Günlüğü - ANEL Grup Mekanik Tasarım Koordinatörlüğü görevine Nejat Babür getirildi.

Elektrik ve mekanik sektörü markalarından Anel Grup, mekanik tasarım endüstrisinde yıllarca görev yapmış tecrübeli bir ismi Mekanik Tasarım Koordinatorlüğü görevine getirdi. Anel Grup Mekanik Tasarım Koordinatorlüğü görevini üstlenen Nejat Babür, grubun enerji ve taahhüt alanındaki projelerinin mekanik tasarımının sorumluluğunu üstlenecek.

İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Babür, Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nde yüksek lisans ve Arizona Üniversitesi’nde doktorasını yaptı. Doktora yaptığı dönem süresince Enerji Mühendisliği bölümünden ikinci yüksek lisans derecesini aldı.

Uzun yıllar yurt dışında, IPS, CH2M Hill ve Jacobs Engineering gibi şirketlerde üst düzey yöneticilik yapan ve çeşitli projelerde yer alan Babür, son olarak ABD’de faaliyet gösteren STV şirketinde Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 27 yıl aradan sonra Türkiye'ye dönen Nejat Babür, bundan böyle tecrübelerini Anel Grup bünyesindeki projelerin hayata geçirilmesinde değerlendirecek.

Önceki ve Sonraki Haberler