1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Ankara BŞB Çankaya’da benzin istasyonu arsası satacak

Ankara BŞB Çankaya’da benzin istasyonu arsası satacak

Ankara Çankaya’da Büyükşehir’e ait akaryakıt ve LPG istasyonu arsası satışa çıkarılacak.

Ankara BŞB Çankaya’da benzin istasyonu arsası satacak

Enerji Günlüğü - Ankara’nın Çankaya ilçesinde, Büyükşehir Belediyesine ait akaryakıt ve LPG istasyonu arsası ihaleyle satışa çıkarılacak. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya ilçesine bağlı Dodurga Mahallesinde, 29806 ada, 2 numaralı parselde bulunan 3.773m2 yüzölçümlü akaryakıt ve LPG istasyonu arsasındaki 2.515,33m2’lik hissesini ihaleyle satışa çıkaracak. İhaleye çıkacak olan arsanın 1.257,67m2’lik kısmı ise Maliye Hazinesinin mülkiyetinde bulunuyor.

İhale 07 Eylül 2023 günü saat 12.00’de Ankara Büyükşehir Belediyesi, Hizmet Binası, Encümen Salonu, Emniyet Mahallesi, Hipodrom Caddesi, No: 5, B-Blok, Kat: 1, Yenimahalle, Ankara adresinde kapalı zarf usulüyle yapılacak. 

İhale evrakı, en geç ihale günü saat 11.00’e kadar Belediye Hizmet Binasının 14. Katında bulunan Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığında ücretsiz olarak görülebilecek ve 1.500 lira karşılığında, aynı yerden satın alınabilecek.  

Tekliflerin en geç ihale günü saat 12.00’ye kadar, Belediye Hizmet Binasının 7. Katında bulunan Yazı işleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına teslim edilmiş olması gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler