1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Ankara Doğal Elektrik özelleştirmesi uzatıldı

Ankara Doğal Elektrik özelleştirmesi uzatıldı

Enerji Günlüğü - Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ (ADÜAŞ) taşınmazlarının satış ihalesine son teklif verme süresi uzatıldı.ADÜAŞ'a...

Ankara Doğal Elektrik özelleştirmesi uzatıldı

Enerji Günlüğü - Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ (ADÜAŞ) taşınmazlarının satış ihalesine son teklif verme süresi uzatıldı.
ADÜAŞ'a ait Antalya'daki taşınmazların özelleştirilmesinde son teklif verme süresi uzatıldı. Konuya ilişkin yapılan duyuruda ADÜAŞ tarafından Maliye hazinesine ait Antalya Manavgat Sorkun köyü, 1632 ada 1 parsel ile 1633 ada 3 parselde kayıtlı taşınmazların ihalesi için son teklif verme tarihinin 1632 ada 1 parsel için 5 Aralık çarşamba günü saat 11.00'e, 1633 ada 3 parsel için de aynı gün saat 14.00'e kadar uzatıldığı belirtildi. Bu değişiklirk, daha önce bu ihaleye katılmak için tanıtım dokümanı ve ihale şartnamesini alan yatırımcılara bildirilecek. Teklifler, tanıtım dokümanı ve ihale şartnamesinde belirtilen hususlar dikkate alınarak hazırlanıp yeniden belirlenmiş son teklif verme tarihinde 1632 ada 1 parsel için saat 11.00, 1633 ada 3 parsel için saat 14.00'e kadar ADÜAŞ'a elden teslim edilecek.

Etiketler : ,