1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Ankara Pursaklar’da akaryakıt ve LPG servis istasyonu arsası satılacak

Ankara Pursaklar’da akaryakıt ve LPG servis istasyonu arsası satılacak

Enerji Günlüğü – Ankara Pursaklar Belediyesi, akaryakıt ve LPG servis istasyonu alanı satışı için ihale düzenleyecek.Ankara’nın Pursaklar ilçesi...

Ankara Pursaklar’da akaryakıt ve LPG servis istasyonu arsası satılacak

Enerji Günlüğü – Ankara Pursaklar Belediyesi, akaryakıt ve LPG servis istasyonu alanı satışı için ihale düzenleyecek.

Ankara’nın Pursaklar ilçesi belediyesi, Saray Fatih Mahallesi’nde, imar planında akaryakıt ve LPG servis istasyonu alanı olarak geçen; 98906 ada numaralı, parsel nosu 4 olan, 3.560 m2 genişliğindeki arsanın satışı için kapalı teklif usulüyle ihale düzenleyecek. 

İhale 08 Kasım 2018 günü, saat 12.15’te; Merkez Mah., Belediye Cad., No: 3, 6. Kat, Toplantı Odası, Pursaklar, Ankara adresinde yapılacak. 

İhale evrakı Pursaklar Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Mimar Sinan Mah., Yavuz Bulvarı, Ballıbaba Sok., No: 35 Pursaklar, Ankara adresinden temin edilebilecek.

İhale konusu arsanın muhammen bedeli 8.900.000 TL olarak belirlendi. İstekliler, bu tutara istinaden 267.000 TL geçici teminat verecekler. 

Tekliflerin en geç ihale günü, saat 10.00’a kadar Pursaklar Belediyesi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne teslim edilmesi veya postayla gönderilmesi gerekiyor. 

İhale konusu arsanın satışı KDV’den muaf olacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler