1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Ankara'da iletim hattı bakım-onarım hizmeti alınacak

Ankara'da iletim hattı bakım-onarım hizmeti alınacak

Enerji Günlüğü -  TEİAŞ, Ankara'da E.N.H.İ.B./12.8.1 Enerji İletim Hattı Grubunun periyodik kontrol, bakım, onarım ve arızalarının giderilmesi...

Ankara'da iletim hattı bakım-onarım hizmeti alınacak

Enerji Günlüğü -  TEİAŞ, Ankara'da E.N.H.İ.B./12.8.1 Enerji İletim Hattı Grubunun periyodik kontrol, bakım, onarım ve arızalarının giderilmesi işlerini yaptıracak.

TEİAŞ 8. Bölge Müdürlüğü, E.N.H.İ.B./12.8.1 Enerji İletim Hattı Grubunun Periyodik kontrol, bakım, onarım ve arızalarının giderilmesi işlerinin üç yıllığına hizmet alımı işi için açık ihale usulü ile ihale düzenleyeceğini duyurdu. 

İhale, 27/10/2016 Perşembe günü, Saat 10:00'da TEİAŞ 8. Bölge Müdürlüğü Macun Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı (İstanbul Yolu) No: 254 Yenimahalle/ Ankara adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar TEİAŞ 8. Bölge Müdürlüğü Muhaberat ve Arşiv Şefliği Macun Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı (İstanbul Yolu) No: 254   06105 Yenimahalle/ANKARA adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. 

İhale dokümanı 100 lira bedelle TEİAŞ 8. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ (Satınalma ve Ticaret Şefliği) Macun Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulv. No: 254 (İstanbul Yolu) Yenimahalle/Ankara adresinden alınabilecek. İhale dökümanı posta yoluyla da alınabilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler