1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Ankara’da jeotermal saha ihalesi

Ankara’da jeotermal saha ihalesi

Enerji Günlüğü - Ankara İl Özel İdaresi İl Encümeni, Ankara İli, Ayaş, Beypazarı, Etimesgut,Güdül, Kızılcahamam ve Gölbaşı İlçelerinde bulunan...

Ankara’da jeotermal saha ihalesi

Enerji Günlüğü - Ankara İl Özel İdaresi İl Encümeni, Ankara İli, Ayaş, Beypazarı, Etimesgut,Güdül, Kızılcahamam ve Gölbaşı İlçelerinde bulunan Jeotermal kaynak ve Doğal Mineralli Su sahalarını ihaleye açtı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanunu uyarınca, Ankara İli, Ayaş İlçesi İlhanköy Köyü, Pınarkaya Köyü, Başbereket Köyü ve Başayaş Köyü, Beypazarı İlçesi Kapullu Köyü, Kızılcasöğüt Köyü,İncepelit Köyü, Kuyucak Köyü, ve Bağözü Köyleri, Etimesgut İlçesi Yapracık Köyü, Güdül İlçesi Meyvabükü Köyü, Kızılcahamam İlçesi Seyhamamı Köyü, Bademli Köyü, Bağlıca Köyü ve Çeltikçi Köyü, Gölbaşı İlçesi Bağiçi Köyü alanlarında bulunan Jeotermal kaynak ve Doğal Mineralli Su sahaları ihaleye açıldı.

İHALE TARİHİ 15 OCAK

İhaleler, 15 Ocak Çarşamba günü saat 10.30 ile 13.20 arasında Ankara İl Özel İdaresi Varlık Mahallesi Tanzimat Caddesi No: 67 Yenimahalle/ANKARA adresinde bulunan Encümen Toplantı Salonunda yapılacak.

Talipliler istenen belgeleri ihale günü saatine kadar Varlık Mahallesi Tanzimat Caddesi No:67 Yenimahalle/ANKARA adresinde bulunan Ankara İl Özel İdaresi Meclis Kararları ve Yazı İşleri Daire Başkanlığı Encümen Müdürlüğü’ne verecekler.

İhale şartnamesi Varlık Mahallesi Tanzimat Caddesi No: 67 Yenimahalle/ANKARA adresinde bulunan İl Özel İdaresi, Meclis Kararları Daire Başkanlığı İl Encümen Müdürlüğünden ücretsiz olarak görülebilecek ve 100 TL karşılığında alınabilecek.Şartname bedeli İdarenin T.C. Ziraat Bankası Ulus şubesi TR 460001 0006 8336 2611 7250 02 No’lu hesabına yatırılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler