1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Ankara`da yaygın elektrik kesintileri geliyor...

Ankara`da yaygın elektrik kesintileri geliyor...

Enerji Günlüğü - Ankara'nın çeşitli ilçelerinde 5-7 Kasım tarihleri arasında, üç gün boyunca elektrik kezintileri uygulanacak.EnerjiSA'dan yapılan...

Ankara`da yaygın elektrik kesintileri geliyor...

Enerji Günlüğü - Ankara'nın çeşitli ilçelerinde 5-7 Kasım tarihleri arasında, üç gün boyunca elektrik kezintileri uygulanacak.
EnerjiSA'dan yapılan açıklamaya göre, planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında 5 Kasım'da Ankara'nın Çankaya, Keçiören, Yenimahalle, Altındağ, Mamak, Sincan, Etimesgut, Pursaklar, Akyurt, Gölbaşı, Bala, Haymana, Beypazarı, Çamlıdere ve Şereflikoçhisar ilçelerinde bazı mahalle ve sokaklarda belirli saatler arasında elektrikler kesilecek.
6 Kasım tarihinde de Ankara'nın Çankaya, Keçiören, Mamak, Altındağ, Sincan, Pursaklar, Gölbaşı, Bala, Beypazarı, Çamlıdere ve Polatlı ilçelerinde kesintiler uygulanacak.
Başkentte 7 Kasım tarihinde elektrik kesintisi uygulanacak yerler Çankaya, Keçiören, Mamak, Altındağ, Sincan, Gölbaşı, Bala, Beypazarı, Çamlıdere ve Polatlı ilçelerinin bazı sokak ve mahalleleri olarak sıralanıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler