1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Antalya Büyükşehir Belediyesi benzinlik arsasını kiraya verecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi benzinlik arsasını kiraya verecek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yüksekalan Mahallesindeki bir benzin istasyonu arsasını 10 yıllığına kiraya verecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi benzinlik arsasını kiraya verecek

Enerji Günlüğü - Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yüksekalan Mahallesindeki bir benzin istasyonu arsasını 10 yıllığına kiraya verecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa ilçesine bağlı Yüksekalan Mahallesinde; 370 ada, 232 numaralı parsel üzerindeki 1.719m2 yüzölçümlü akaryakıt satış istasyonu arsasını, 10 yıllığına kiraya vermek amacıyla ve kapalı teklif usulüyle ihale yapacak.

İhale 16 Şubat 2023 günü, saat 14:00’te; Antalya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümeni Toplantı Salonu, Yüksekalan Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı, No: 20, Kat: 1 Muratpaşa, Antalya adresinde yapılacak.

İhale konusu arsa için arttırıma esas bir defaya mahsus Antalya Büyükşehir Belediyesine 6.000.000 TL+KDV bedel ile her yıl için 6.600.000 TL+KDV kira bedeli ödenecek. Ayrıca isteklilerin, bu bedel üzerinden hesaplanan 2.160.000 TL de geçici teminat vermeleri gerekecek. 

İhale dokümanı Antalya Büyükşehir Belediyesi, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Emlak Şube Müdürlüğünde mesai saatleri içinde görülebilecek ve 5.000 TL bedel karşılığında aynı yerden temin edilebilecek.

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar ihalenin yapılacağı salonda, Encümen Başkanlığına teslim edilmesi ya da yanı saatte ulaşmış olacak şekilde postayla gönderilmiş olması gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler