1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Antalya Döşemealtı Belediyesi GES kurduracak

Antalya Döşemealtı Belediyesi GES kurduracak

Antalya Döşemealtı Belediyesi, hasılat paylaşımı modeliyle 20 yıllık işletme hakkı vermek üzere, 8 pazaryeri çatısına GES kurduracak.

Antalya Döşemealtı Belediyesi GES kurduracak

Enerji Günlüğü - Antalya Döşemealtı Belediyesi, 8 adet pazaryeri çatısına hasılat paylaşımı modeliyle 20 yıllık işletme hakkı vermek üzere, 1.150kWe gücünde GES kurduracak. 

Antalya ilinin Döşemealtı ilçesi Belediye Başkanlığı, Döşemealtı sınırları içindeki 8 adet kapalı pazaryeri binasının çatılarına, hasılat paylaşımı modeliyle 1.150kWe gücünde lisanssız çatı tipi güneş enerjisi santrali (GES) kurulumu ve çatı GES’lerin 20 yıl süreyle işletilmesi ve bu süre sonunda işler halde Döşemealtı Belediyesine devredilmesi işleri için kapalı teklif usulüyle kiralama ihalesi yapacak. 

GES kurulumu için KDV hariç 33.594.279,01 lira tahmini inşaat maliyeti belirlendi. İstekliler ihaleye girerken bu bedel üzerinden 1.007.828,01 lira geçici teminat verecekler. 

İhale 21 Mart 2024 günü saat 15.00’te Döşemealtı Belediyesi Toplantı Salonunda yapılacak. 

İhale evrakı Döşemealtı Belediyesi, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğünde mesai saatleri içinde görülebilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, saat 12.00’ye kadar, Döşemealtı Belediyesi, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğüne verilmesi gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler