1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Antalya Konyaaltı Belediyesi GES kurduracak

Antalya Konyaaltı Belediyesi GES kurduracak

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Merkez Mahallesinde hasılat paylaşımı modeliyle 20 yıllık işletme hakkı vermek üzere, GES kurduracak.

Antalya Konyaaltı Belediyesi GES kurduracak

Enerji Günlüğü - Antalya Konyaaltı Belediyesi, 9 ayrı binasının çatılarına hasılat paylaşımı modeliyle 20 yıllık işletme hakkı vermek üzere, 3,5MWe gücünde GES kurduracak. 

Antalya ilinin Konyaaltı ilçesi Belediye Başkanlığı, Konyaaltı sınırları içindeki 9 adet binasının çatılarına, hasılat paylaşımı modeliyle 3,5MWe gücünde lisanssız çatı tipi güneş enerjisi santrali (GES) kurulumu ve GES’lerin 20 yıl süreyle işletilmesi ve bu süre sonunda işler halde Konyaaltı Belediyesine devredilmesi işleri için kapalı teklif usulüyle kiralama ihalesi yapacak. 

GES kurulumu için KDV hariç 70.500.000 lira tahmini inşaat maliyeti belirlendi. İstekliler ihaleye girerken bu bedel üzerinden 2.115.000 lira geçici teminat verecekler. 

İhale 08 Kasım 2023 günü saat 14.00’te Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası, Encümen Toplantı Salonu, Kuşkavağı Mahallesi, Belediye Caddesi, No: 77, Konyaaltı, Antalya adresinde yapılacak. 

İhale evrakı, Konyaaltı Belediyesi, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’nde mesai saatleri içinde görülebilecek ve aynı yerden 1.000 lira karşılığında satın alınabilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, saat 13.45’e kadar, İhale Komisyonu Başkanlığına elden teslim edilmesi ya da saat 13.45’te ulaşmış olacak şekilde postayla gönderilmiş olması gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler