1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Antalya’da 3 kamu binasında verimlilik projesi yapılacak

Antalya’da 3 kamu binasında verimlilik projesi yapılacak

Çevre Bakanlığı Antalya’daki 3 kamu hastanesi binasında verimlilik projesi uygulama işi yaptıracak.

Antalya’da 3 kamu binasında verimlilik projesi yapılacak

Enerji Günlüğü - Çevre Bakanlığı Antalya’daki 3 kamu hastanesi binasında verimlilik projesi uygulama işini, KABEV Projesi kapsamında ihale edecek. 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Kamu Binalarında Enerji Verimliliği (KABEV) Projesi kapsamında Antalya’da bulunan 105.300m2 alanda kurulu Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 46.840m2’de kurulu Alku Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve 9.450m2 alanda kurulu Elmalı Devlet Hastanesi binalarının enerji verimliliği tadilatı proje ve uygulama işlerini; Dünya Bankası satın alma esas ve usulleri doğrultusunda, ulusal rekabetçi ihale yöntemi ve kapalı zarf usulüyle ihale edecek. Bu 3 binanın enerji verimliliği projeleri için Eylül 2022’de de ihale duyurusu yapılmıştı

Yeni ihalede teklif sahiplerinin, asgari 7.500.000 liralık (ya da 400.000 dolarlık) geçici teminat sunmaları gerekecek. İhale kapsamında verimlilik projesi uygulanacak olan kamu binalarının toplam yüzölçümü 161.590m2 olacak. Ayrıca her 3 proje de şartname gereği, 8 ay içinde tamamlanacak. 

Teklif Sahipleri ihtiyaç duydukları ilave bilgileri ve ihale dokümanlarını Yapı İşleri Genel Müdürlüğü (YİGM), Dış Kaynaklı Yatırımlar Daire Başkanlığı, Mustafa Kemal Mahallesi, 2082. Cadde, No: 52, Çankaya, Ankara adresinde veya KABEV’e ait web sitesini ziyaret ederek inceleyebilecekler. 

Teklif Sahipleri elektronik ortamda Türkçe olarak hazırlanan ihale dokümanlarını, bankaya yatırılacak geri ödemesiz 750 TL ödeyerek; Yapı İşleri Genel Müdürlüğü (YİGM), Dış Kaynaklı Yatırımlar Daire Başkanlığı, Mustafa Kemal Mahallesi, 2082. Cadde, No: 52, Çankaya, Ankara adresinden temin edebilecekler. 

Tekliflerin en geç 15 Mart 2023 günü saat 15.00’e kadar; Yapı İşleri Genel Müdürlüğü (YİGM), Dış Kaynaklı Yatırımlar Daire Başkanlığı, Mustafa Kemal Mahallesi, 2082. Cadde, No: 52, Çankaya, Ankara adresine teslim edilmesi gerekiyor. Elektronik tekliflere izin verilmeyecek. 

Teklifler Yapı İşleri Genel Müdürlüğü’nün adresinde Teklif Sahibi temsilcilerinin ve katılmak isteyebilecek başka tarafların huzurunda, 15 Mart 2023 tarihinde saat 15.10’da açılacak.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler