1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Antalya’da iki mahalleye daha doğalgaz

Antalya’da iki mahalleye daha doğalgaz

Enerji Günlüğü - Antalya'nın Kepez ilçesinde Gülveren ve Yeşilyurt mahallelerinde doğalgaz hattı çalışmasında sona gelindi. Kepez Belediyesi...

Antalya’da iki mahalleye daha doğalgaz

Enerji Günlüğü - Antalya'nın Kepez ilçesinde Gülveren ve Yeşilyurt mahallelerinde doğalgaz hattı çalışmasında sona gelindi. 

Kepez Belediyesi ve dağıtıcı şirket Enerya Gaz Dağıtım AŞ işbirliği ile ilçedeki mahalleler doğalgazla buluşturulmaya devam ediyor. AntalyaAjans’ta yer alan habere göre, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün görüşmeleri neticesinde dağıtıcı şirket, bu yıl içerisinde Kepez'de 5 mahallede doğalgaz hattı çalışması yapılmasını yatırım programına almıştı. 

Emek ve Karşıyaka mahallerindeki doğalgaz hattı çalışmaları geçen ay tamamlandı. İmara uygun konut yapılaşması tamamlanan ilçenin batısındaki Gülveren ve Yeşilyurt mahallelerinde de doğalgaz hattı çalışması başlatıldı. 

Gülveren'de tamamlanan boru hattı çalışması Yeşilyurt'da bitme aşamasına geldi. Yolların, doğalgaz hattının geçtiği ve kazı çalışmasının bittiği kısımları ise sıcak asfaltla kaplanıyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler