1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Antalya’daki 2 kamu binasında verimlilik projesi uygulanacak

Antalya’daki 2 kamu binasında verimlilik projesi uygulanacak

Çevre Bakanlığı Antalya’daki 2 kamu binasında verimlilik projesi uygulama işi yaptıracak.

Antalya’daki 2 kamu binasında verimlilik projesi uygulanacak

Enerji Günlüğü - Çevre Bakanlığı Antalya’nın Alanya ve Gazipaşa ilçelerindeki birer kamu binasında verimlilik projesi uygulama işlerini, KABEV Projesi kapsamında ihale edecek. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Kamu Binalarında Enerji Verimliliği (KABEV) Projesi kapsamında Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bulunan 19.843m2 alanda kurulu Gazipaşa Devlet Hastanesi binası ile 13.361m2 alanda kurulu Alanya Adliye binasının enerji verimliliği tadilatı proje ve uygulama işlerini; Dünya Bankası satın alma esas ve usulleri doğrultusunda, ulusal rekabetçi ihale yöntemi ve kapalı zarf usulüyle ihale edecek. 

Teklifler en geç 08 Mayıs 2023 günü saat 15.00’e kadar Yapı İşleri Genel Müdürlüğü (YİGM), Dış Kaynaklı Yatırımlar Daire Başkanlığı, Mustafa Kemal Mahallesi, 2082. Cadde, No: 52, Çankaya, Ankara adresine teslim edilecek. Teslim edilen teklifler, 08 Mayıs 2023 günü saat 15.10’da katılımcıların huzurunda açılacak. 

Teklif sahiplerinin, asgari 1.000.000 liralık veya 60.000 dolarlık geçici teminat mektubu sunmaları gerekecek. İhale kapsamında verimlilik projesi uygulanacak olan kamu binalarının toplam yüzölçümü 33.204m2 olacak. Ayrıca her 2 proje de şartname gereği, 240 gün içinde tamamlanacak. 

Teklif Sahipleri ihale dokümanını bankaya yatırılması gereken 750 TL karşılığında; Yapı İşleri Genel Müdürlüğü (YİGM), Dış Kaynaklı Yatırımlar Daire Başkanlığı, Mustafa Kemal Mahallesi, 2082. Cadde, No: 52, Çankaya, Ankara adresinden temin edebilecekler. İhalede elektronik tekliflere izin verilmeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler