1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Antalyalılar CLK Akdeniz`den elektrik alamıyor!

Antalyalılar CLK Akdeniz`den elektrik alamıyor!

Enerji Günlüğü - Antalyalılar gecikmeli gönderilen elektrik faturaları ve elektrik kesintileri için bu hafta bir dizi protesto yapacak.CLK Akdeniz'in tüketicilere...

Antalyalılar CLK Akdeniz`den elektrik alamıyor!

Enerji Günlüğü - Antalyalılar gecikmeli gönderilen elektrik faturaları ve elektrik kesintileri için bu hafta bir dizi protesto yapacak.

CLK Akdeniz'in tüketicilere 2-3 aylık gecikmeli göndermeye başladığı yüksek tutarlı elektrik faturaları ve sık sık elektrik kesintisi yapması nedeniyle sosyal medya üzerinden örgütlenen Antalyalılar tarafından protesto edilecek.

İlk eylem dün akşam saat 18:00'de Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı. Bugünden itibaren de hafta boyunca imza kampanyası yürütülecek. Cuma ve Cumartesi günleri de Antalyalılar yeniden Cumhuriyet Meydanı'nda protesto eylemi yapacaklar.

Antalya Halkevleri de, hafta içi her gün 14.00'te başlayarak Kapalı Yol Kışlahan Meydanı’nda imza toplayıp, 24 Ocak Cumartesi günü 14.00'te Cumhuriyet Meydanı’nda protesto edeceklerini açıkladı.

Facebook’ta “CLK tarafından yapılan elektrik kesintilerine ve yüksek faturalara hayır!!!” başlığıyla ve “Senden elektrik alamadım” sloganıyla etkinlikte “Elektrik kesintilerini protesto etmek için mumlarımız ve el fenerlerimizle Cumhuriyet Meydanı'nda buluşuyoruz” çağrısı yapıldı.

SOSYAL MEDYA ETKİN KULLANILDI

Ayrıca,Change.org sitesinde de Ocak ayı elektrik faturalarının iptal edilmesi için başlatılan kampanyaya ilgi giderek artıyor. Kampanyaya 18 Ocak Pazar günü saat 14.23 itibariyle imza veren kişi sayısı 12 bin 208’e ulaştı.

Önceki ve Sonraki Haberler