1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. App Store’dan oyun yükle gezegeni koru

App Store’dan oyun yükle gezegeni koru

Enerji Günlüğü - App Store’daki bazı oyun uygulamalarından elde gedilecek gelirler 24 Nisan 2016 tarihine kadar Doğal Hayatı Koruma Örgütü’ne (WWF)...

App Store’dan oyun yükle gezegeni koru

Enerji Günlüğü - App Store’daki bazı oyun uygulamalarından elde gedilecek gelirler 24 Nisan 2016 tarihine kadar Doğal Hayatı Koruma Örgütü’ne (WWF) aktarılacak. 

Küresel bilişim şirketlerinden Apple, WWF’ye destek olmak amacıyla dünyadaki 24 uygulama geliştirici şirketle işbirliğine gitti. Daha İyi Bir Dünya İçin başlıklı kampanya çerçevesinde 24 Nisan 2016 tarihine kadar App Store’daki bazı uygulamaların ya da uygulama içi hizmetlerin satışından elde edilecek gelirler gezegenin korunmasına katkıda bulunmak amacıyla WWF’ye aktarılacak.

Bu çalışmaya destek vermek isteyen kullanıcılar, katkılarını Angry Birds oyununda yeni seviyeler alarak veya VSCO, Procreate ve Enlight gibi uygulamalara yeni araçlar ekleyerek yapabilecek. App Store’un, kampanyaya davet mesajında “Star Wars: Galaxy of Heroes’da Endor’un geleceği için mücadele edin veya Map My Run+ ve Yoga Studio ile formda kalın ve zihninizi odaklayın. App Store ve WWF ile birlikte, siz de dünyamızı koruma çalışmalarına destek olabilirsiniz” ifadeleri yer aldı.

Etiketler : , ,