1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Apple ucuz bir iPhone mu çıkaracak?

Apple ucuz bir iPhone mu çıkaracak?

Enerji Günlüğü - Teknoloji devi Apple Inc. şirketinin düşük maliyetli iPhone modeli üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Konuya ilişkin haberlerde, Apple'ın...

Apple ucuz bir iPhone mu çıkaracak?

Enerji Günlüğü - Teknoloji devi Apple Inc. şirketinin düşük maliyetli iPhone modeli üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Konuya ilişkin haberlerde, Apple'ın aslında bu tip bir cihaz için uzun yıllardır çalıştığı belirtiliyor. Ancak şimdi bu konudaki çalışmaların ileri aşamalarına gelmiş durumda olduğu ve Apple'ın ucuz versiyonunun bu yılın sonuna kadar piyasaya sürülebileceği ifade ediliyor.
Peki ucuzluk nasıl sağlanacak. Gelen bilgilere göre daha ucuz iPhone modellerini ortaya çıkarabilmek için eski iPhone'ların alüminyum kasaları yerine plastik kasalar kullanılacak. Ayrıca diğer pek çok parçanın da eski model iPhone'ların geri dönüşümünden elde edilmesi planlanıyor.

GOOGLE'IN ZORLAMASI MI?
Ucuz iPhone haberlerinin arkasında, Google'ın android sistemi ile işletilen akıllı telefon modellerinin Apple şirketini zorlayacağı beklentileri de yatıyor. Apple'ın sert rekabete hazırlık amacıyla maliyetlerini düşürmeye yönelik ciddi bir baskı altında olduğu, ancak her şeye rağmen ucuz iPhone planından hala vazgeçebileceği de konuşuluyor.

Önceki ve Sonraki Haberler