1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Aracınız için en uygun yağı akıllı cepten öğrenme imkanı

Aracınız için en uygun yağı akıllı cepten öğrenme imkanı

Enerji Günlüğü - Shell’in iPhone ve Android cihazlar için geliştirdiği ‘Shell Madeni Yağlar’ uygulaması, Türkiye’de kullanıma sunuldu. PETDER...

Aracınız için en uygun yağı akıllı cepten öğrenme imkanı

Enerji Günlüğü - Shell’in iPhone ve Android cihazlar için geliştirdiği ‘Shell Madeni Yağlar’ uygulaması, Türkiye’de kullanıma sunuldu. 

PETDER verilerine göre Türkiye’de ve dünyada altı yıldır pazar liderliğini koruyan Shell Madeni Yağlar, akıllı telefonlar için geliştirdiği yeni uygulamasıyla tüketiciler için yeni bir kanal daha açtı. iPhone ve Android cihazlar için geliştirilen Shell Madeni Yağlar uygulamasıyla, Shell madeni yağlarla ilgili güncel haberlere, kampanya bilgilerine ve uzman yağ tavsiyelerine cep telefonları üzerinden ulaşılmasını sağlıyor. Uygulama ayrıca LED flaşlı cihazlar için fener fonksiyonu da içeriyor. 
 
SHELL LUBEMATCH İLE UZMAN TAVSİYELERİ CEPTE
Shell Madeni Yağlar uygulamasında yer alan Shell LubeMatch, kullanıcıların aracı veya ekipmanı için en uygun yağı seçmelerine de yardımcı olmayı hedefliyor. Shell LubeMatch ile kullanıcılar, uzmanların tavsiye ettiği madeni yağ ve kullanım miktarı hakkında bilgiye 7 gün 24 saat boyunca kolayca ulaşabiliyor. Uzman tavsiyeleri, elektronik posta ile de paylaşılabiliyor. 
Shell Madeni Yağlar uygulaması, uyumlu herhangi bir Apple veya Android mobil cihaz ile App store veya Android market üzerinden ücretsiz olarak yüklenebiliyor. Uygulamayı yükledikten sonra Shell LubeMatch’ı kullanarak araç ve ekipmanının tipini, markasını ve modelini seçen kullanıcı, ihtiyaçlarına uygun madeni yağa ulaşabiliyor.
Önceki ve Sonraki Haberler