1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Arar Petrol ve Alpay Enerji’ye petrol arama ruhsatı

Arar Petrol ve Alpay Enerji’ye petrol arama ruhsatı

Enerji Günlüğü – Arar Petrol ve Alpay Enerji şirketlerine beş yıl süre ile ikişer petrol arama ruhsatı verildi.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı...

Arar Petrol ve Alpay Enerji’ye petrol arama ruhsatı

Enerji Günlüğü – Arar Petrol ve Alpay Enerji şirketlerine beş yıl süre ile ikişer petrol arama ruhsatı verildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü petrol arama ruhsatı kararlarını bugünkü Resmi Gazete’de yayımladı.

Buna göre, Arar Petrol ve Gaz Arama Üretim Pazarlama A.Ş’yeTekirdağ’da iki ayrı petrol arama ruhsatı verilirken, Alpay Enerji A.Ş.’ye Adana, Osmaniye ve Hatay illeri sınırlarında iki petrol arama ruhsatı verildi.

Arar Petrol ve Gaz Arama Üretim Pazarlama A.Ş’ye Tekirdağ’da sahip olduğu 14.644 hektar arazi için, Alpay Enerji A.Ş.’ye Osmaniye’de sahip olduğu 46.299 hektar arazi için, Arar Petrol ve Gaz Arama Üretim Paz. A.Ş.’ye Tekirdağ’da sahip olduğu 14644 hektar arazi için ve Alpay Enerji A.Ş.’ye Adana, Osmaniye ve Hatay illerini kapsayan 35.775 hektarlık arazi için ruhsat sahasında taahhüt etmiş oldukları iş ve yatırım programı karşılığı “Yatırım Teminatı”nı 30 gün içerisinde Genel Müdürlüğe vermesi şartıyla, beşer yıllık petrol arama ruhsatı verildi.

Önceki ve Sonraki Haberler