1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Arar Petrol’den petrol ruhsat terki ve başvurusu

Arar Petrol’den petrol ruhsat terki ve başvurusu

Enerji Günlüğü – Arar Petrol Aksaray, Kırşehir, Nevşehir illeri sınırı içinde bulunan 2 adet petrol arama ruhsatını terk etti. Şirket ayrıca, 4...

Arar Petrol’den petrol ruhsat terki ve başvurusu

Enerji Günlüğü – Arar Petrol Aksaray, Kırşehir, Nevşehir illeri sınırı içinde bulunan 2 adet petrol arama ruhsatını terk etti. Şirket ayrıca, 4 adet petrol arama ruhsatını terk için başvuruda bulundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü sözkonusu ruhsat terki ve terk başvurularını bugünkü Resmi Gazete’de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre,Arar Petrol ve Gaz Arama Üretim Pazarlama A.Ş. Aksaray, Kırşehir, Nevşehir illeri sınırı dahilinde sahip bulunduğu AR/ARR/5062, 5063 hak sıra numaralı 2 adet petrol arama ruhsatını 18.07.2014 tarihinde terk etti.

Ayrıca şirket, sahip bulunduğu AR/ARR/5082, 5083,5084 ve 5093 hak sıra numaralı 4 adet petrol arama ruhsatını terk için 11.07.2014 tarihinde başvuruda bulundu.

Terk ile şirketin yerine getirmeyi üstlendiği sorumlulukları yerine getirmemesinden dolayı zarar görmüş olanlar varsa, maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın şirketin teminatından karşılanabilmesi için, bu ilan tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğe müracaat etmeleri gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler