1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Arar Petrol’e arama ruhsatı

Arar Petrol’e arama ruhsatı

Enerji Günlüğü - Arar Petrol, bir adet petrol arama ruhsatı aldı. Ayrıca Türkiye Petrolleri, Aladdin Middle East de beş sahada petrol aramak için...

Arar Petrol’e arama ruhsatı

Enerji Günlüğü - Arar Petrol, bir adet petrol arama ruhsatı aldı. Ayrıca Türkiye Petrolleri, Aladdin Middle East de beş sahada petrol aramak için başvuru yaptı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (PİGM), Arar Petrol’e Osmaniye ve Kahramanmaraş illerini kapsayan alanda bir adet petrol arama ruhsatı verirdi. Ayrıca PİGM, Türkiye Petrolleri’nin 4 adet ve Aladdin Middle East’in 1 adet petrol arama ruhsat başvurunda bulunduğunu duyurdu.

ARAR, OSMANİYE VE KAHRAMANMARAŞ’TA PETROL ARAYACAK

Buna göre Arar Petrol ve Gaz Arama Üretim Pazarlama A.Ş’ye, Osmaniye ve Kahramanmaraş İllerini kapsayan, pafta numarası AR/ARR/K/N36-a olan 61 bin 554 hektarlık alanda petrol arama ruhsatı verildi. Arar Petrol ve Gaz Arama Üretim Pazarlama A.Ş. aldığı bu ruhsat ile birlikte Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye illerinde N35-b ve N36-b nolu paftalar ile Konya, Niğde illerinde M32-c1, c2 nolu paftalardaki 3 petrol arama ruhsatı başvurusundan vazgeçti.  

TPAO AKDENİZ’DE PETROL ARAMAK İÇİN BAŞVURDU

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Mersin, Kıbrıs ve Hatay üçgeninde Akdeniz’de bulunan P34-b ve P35-a nolu paftalarda iki adet petrol arama ruhsatı için başvuruda bulundu. TPAO ayrıca Hakkari’de bulunan N51-c1, c2 ile N51-d1, d2 nolu paftalarda da iki adet petrol arama ruhsat başvurusunda bulundu.

ALADDİN MİDDLE EAST SİİRT’TE PETROL ARAMAK İSTİYOR

Aladdin Middle East Ltd ise Siir’teki L47-c3 nolu paftada bir adet petrol arama ruhsatı için başvuruda bulundu.

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler