1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Arar Petrol’ün 4 arama ruhsatı başvurusuna ret!

Arar Petrol’ün 4 arama ruhsatı başvurusuna ret!

Enerji Günlüğü – Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Arar Petrol’ün Balıkesir’de 2’şer ve Çanakkale-Balıkesir ile Adana-Osmaniye illerindeki toplam...

Arar Petrol’ün 4 arama ruhsatı başvurusuna ret!

Enerji Günlüğü – Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Arar Petrol’ün Balıkesir’de 2’şer ve Çanakkale-Balıkesir ile Adana-Osmaniye illerindeki toplam 4 adet petrol arama ruhsat başvurusunu reddetti.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Arar Petrol’ün yaptığı ikisi Balıkesir’de diğerleri de Çanakkale-Balıkesir ve Adana-Osmaniye illerinde bulunan 4 adet petrol arama ruhsatı başvurusunu reddettiğini duyurdu.

Arar Petrol ve Gaz Arama Üretim Pazarlama A.Ş’nin Balıkesir ilinde Balıkesir ilinde 13.203 hektarlık İ17-c3, c4 paftaları (deniz) ile yine Balıkesir’de 11.351 hektarlık J17-b1, b2, b4 paftaları (deniz) için yapılan başvuruyla birlikte, Adana ve Osmaniye illerinde 61.754 hektarlık N35-c paftasıyla (kara) Çanakkale ve Balıkesir illerini kapsayan 49.050 hektarlık J17-a paftaları (deniz) için yapılan petrol arama ruhsat başvuruları reddedildi.

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler