1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Aras EDAŞ, yapısal değişime gidiyor

Aras EDAŞ, yapısal değişime gidiyor

Enerji Günlüğü - Bayburtta kamuoyuna açıklama yapan ARAS EDAŞ Genel Müdürü Abdülkadir Köker müşteri memnuniyeti odaklı yapısal değişimi hedeflediklerini...

Aras EDAŞ, yapısal değişime gidiyor

Enerji Günlüğü - Bayburtta kamuoyuna açıklama yapan ARAS EDAŞ Genel Müdürü Abdülkadir Köker müşteri memnuniyeti odaklı yapısal değişimi hedeflediklerini söyledi.

Köker, bölgesel kalkınmanın kurum hedefleri olduğunu belirterek, "Uluslararası ölçekte tecrübe sahibi iki büyük grup olan Çalık ve Kiler ortaklığının ürünü bir kuruluşla Doğu Anadolu Bölgesinde Erzurum, Ağrı, Ardahan, Bayburt, Erzincan, Iğdır ve Kars'ta elektrik dağıtım hizmetlerini gerçekleştireceğiz. Uluslararası standartlarda teknolojik altyapı dönüşümünün yanı sıra bölgedeki mesken tipi abone yapısının kalkınmaya dönük aktif tüketici tipiyle yer değiştirmesine hizmet edecek dönüştürücü, sürdürülebilir sosyal sorumluluk projeleriyle Avrupa standardında bir kurum olmayı hedefliyoruz" dedi.

Müşteri memnuniyeti odaklı yapısal değişimi hedeflediklerini vurgulayan Köker "En modern teknolojik altyapı yatırımlarının yanı sıra personel kalitesinin yükselmesine dönük eğitim çalışmalarımıza da hız vereceğiz. Yine bu çalışmalarımızın yanı sıra bölgede iki büyük kurumsal sosyal sorumluluk projesinin çalışmasını da başlattık. Bölgedeki genç nüfusun ihtiyaçlarını belirlemeye yönelik araştırma yapıyoruz. Bu çalışmadan elde edeceğimiz verilerden hareketle, özellikle üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerimize yönelik olarak 'Gençleri Destekliyoruz' başlıklı projemizi önümüzdeki yıl bölgedeki tüm illerde başlatacağız "dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler