1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Aras Elektrik’in ArGe projesi ELDER Çalıştayında birinci oldu

Aras Elektrik’in ArGe projesi ELDER Çalıştayında birinci oldu

Aras Elektrik, 2. Ar-Ge Eğitim ve Yaygınlaştırma Çalıştayı'nda “Yol Aydınlatmaları Tip Proje Geliştirilmesi Projesi” ile birinci oldu.

Aras Elektrik’in ArGe projesi ELDER Çalıştayında birinci oldu

Enerji Günlüğü - Aras Elektrik Dağıtım, ELDER’in düzenlediği 2. Ar-Ge Eğitim ve Yaygınlaştırma Çalıştayı'nda “Yol Aydınlatmaları Tip Proje Geliştirilmesi Projesi” ile 21 dağıtım şirketi arasında birinci oldu.

Doğu Aras Enerji Yatırımları AŞ’nin [ARASE] %100 bağlı ortaklığı Aras Elektrik Dağıtım AŞ; Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) ve Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) tarafından gerçekleştirilen 2. ArGe Eğitim ve Yaygınlaştırma Çalıştayı'nda “Yol Aydınlatmaları Tip Proje Geliştirilmesi Projesi” ile 21 dağıtım şirketi arasında birinci oldu.

2. Ar-Ge Eğitim ve Yaygınlaştırma Çalıştayı, tamamlanmış olan EPDK Ar-Ge Projelerine ait çıktıların yaygınlaştırılması amacıyla ELDER tarafından, EPDK Ar-Ge komisyonu üyeleri, Enerji Uzmanları Derneği ve Türk Patent ve Marka Kurumu desteğiyle gerçekleştiriliyor. Çalıştaya elektrik dağıtım şirketlerinin tamamı katılıyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler