1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Aras Grubu grup şirketlerini yeni adreslerine taşıdı

Aras Grubu grup şirketlerini yeni adreslerine taşıdı

Doğu Aras Enerji Yatırımları AŞ, bağlı şirketleriyle beraber Erzurum Yakutiye’deki yeni hizmet binasına taşındı.

Aras Grubu grup şirketlerini yeni adreslerine taşıdı

Enerji Günlüğü - Doğu Aras Enerji Yatırımları AŞ, bağlı şirketleriyle beraber Erzurum Yakutiye’deki yeni hizmet binasına taşındı. 

Doğu Aras Enerji Yatırımları AŞ’nin [ARASE] bağlı ortaklığı Aras EDAŞ, grup şirketleri ile birlikte; Muratpaşa Mahallesi, Çırçır Dere Sokak, NO: 2, Yakutiye, Erzurum adresindeki yeni hizmet binasına taşındı. 

Aras EDAŞ daha önce Şükrüpaşa Mahallesi, Susam Sokak, Gamaoğlu Yavuz Selim Sitesi, C Blok Altı, Yakutiye, Erzurum adresinde hizmet veriyordu. 

Kuzey Doğu Anadolu Bölgesinde; Erzurum merkezli Ağrı, Ardahan, Bayburt, Erzincan, Kars ve Iğdır olmak üzere 7 il, 58 ilçe ve 4 bin köye elektrik dağıtımı yapan Aras EPSAŞ; perakende elektrik satış hizmeti veren Doğu Aras Enerji Yatırımları AŞ de aynı adrese taşındı. Grup şirketleri bundan böyle aynı yeni hizmet binasında çalışmaya devam edecek. 

Şirketten yapılan açıklamada, taşınma işleminin daha hızlı ve daha kaliteli enerji hizmeti sunmak amacıyla gerçekleştirildiği ve adres değişikliğiyle ilgili tescil işlemlerinin de başlatıldığı kaydedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler