1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Arçelik`e İSO 50001 Belgesi

Arçelik`e İSO 50001 Belgesi

Enerji Günlüğü - Uyguladığı enerji yönetim sistematiğinin ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi standardına uygun hale getirilmesi ve belgelendirilmesi için...

Arçelik`e İSO 50001 Belgesi

Enerji Günlüğü - Uyguladığı enerji yönetim sistematiğinin ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi standardına uygun hale getirilmesi ve belgelendirilmesi için 2012 yılı Mart ayı itibariyle çalışmalarını başlatan Arçelik A.Ş., kısa sürede bu sistemin tüm gerekliliklerini yerine getirerek sertifika almaya hak kazandı. BSI tarafından yapılan denetimlerde Arçelik A.Ş.’nin tüm yurtiçi işletmeleri ve Sütlüce Genel Müdürlük Kampüsü bu denetimleri başarı ile tamamladı.
Arçelik A.Ş., üretim ve yönetim faaliyetlerindeki enerji verimliliği uygulamalarıyla ISO 50001 sertifikasını almaya hak kazandı. Bağımsız denetim firması BSI (British Standards Institution) tarafından yapılan denetimlerden başarıyla geçen Arçelik A.Ş., Türkiye’de kendi sektöründe, faaliyetler kapsamında tüketilen enerjinin sürdürülebilir bir şekilde verimli kullanılması esasına dayanan ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi sertifikasına sahip ilk şirket oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler