1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Arçelik’ten 295 buluşçu mühendisine ödül

Arçelik’ten 295 buluşçu mühendisine ödül

Enerji Günlüğü - Türkiye'den yurt dışına yapılan uluslararası patent başvurularının üçte birinden fazlasını gerçekleştiren Arçelik A.Ş.,...

Arçelik’ten 295 buluşçu mühendisine ödül

Enerji Günlüğü - Türkiye'den yurt dışına yapılan uluslararası patent başvurularının üçte birinden fazlasını gerçekleştiren Arçelik A.Ş., bu sene 15.’sini düzenlediği ‘Buluş Günü’nde 295 başarılı mühendisini ödüllendirdi.

Arçelik A.Ş. Çayırova Çamaşır Makinesi İşletmesi’nde gerçekleşen törene Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı ve Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Levent Çakıroğlu katıldı. Ödül töreninde yaptığı konuşmada Levent Çakıroğlu, Arçelik A.Ş.’nin global pazarlarda farklı markalarıyla yükselen performansını sürdürdüğünü, Türkiye’nin inovasyon konusunda öncü şirketlerinden biri olarak, geliştirdiği yenilikçi teknolojiler, akıllı ürünler ve katma değer yaratan çözümler ile kendi sektöründe dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olmayı başardığını söyledi.

“Markalarımız güçleniyor”

Arçelik A.Ş’nin stratejik hedeflerine ulaşma yolunda markalı büyümenin önemine dikkat çeken Çakıroğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Faaliyet gösterdiğimiz ülkelerde hem pazar payımızı, hem de fiyat endeksimizi artırdık. Bu durum; markalı büyüme stratejimizin sonucu olarak, satış adetlerimizi büyüttüğümüzü ve aynı zamanda daha üst kapasiteli, daha üst segment ürünler satmayı başardığımızı gösteriyor. Markalarımız her geçen yıl güçlerine güç katıyor.”

Önceki ve Sonraki Haberler