1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Ardahan Belediyesi Kaptanpaşa’daki benzinlik arsasını satıyor

Ardahan Belediyesi Kaptanpaşa’daki benzinlik arsasını satıyor

Ardahan Belediyesi, Kaptanpaşa Mahallesindeki akaryakıt istasyonu arsasını, ihaleyle satışa çıkarıyor.

Ardahan Belediyesi Kaptanpaşa’daki benzinlik arsasını satıyor

Enerji Günlüğü - Ardahan Belediyesi, Merkeze bağlı Kaptanpaşa Mahallesindeki akaryakıt istasyonu arsasını, ihaleyle satışa çıkarıyor. 

Ardahan Belediyesi Başkanlığı, Merkez ilçeye bağlı Kaptanpaşa Mahallesinde; 597 ada, 1 numaralı parseldeki, imar planında akaryakıt istasyonu alanı olarak ayrılmış, 5.333,69m2 yüzölçümlü arsayı, kapalı teklif usulü ihaleyle satışa çıkaracak. 

İhale konusu arsa için 10.667.380 lira tahmini bedel ile 320.021,40 lira geçici teminat tutarı belirlendi. 

İhale 24 Ocak 2024 günü saat 14:00’te, Ardahan Belediye Başkanlığı, Meclis Toplantı Salonu, Kaptanpaşa Mahallesi, İnönü Caddesi, No: 27, Merkez, Ardahan adresinde, Belediye Encümeni tarafından yapılacak. 

İhale şartnamesi, hafta içi her gün mesai saatleri içinde Ardahan Belediyesi, Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı İhale Biriminde ücretsiz görülebilecek ve aynı yerden 1.000 lira karşılığında satın alınabilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar İhale Komisyonuna elden teslim edilmesi gerekiyor. Posta, kargo, telgrafla gönderilecek olan teklifler ya da internet üzerinden yapılan gönderimler kabul edilmeyecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler